Son Güncelleme: 23 Temmuz 2017 18:39
Çorum halkına sağlıklı ve kaliteli ekmek üretmek amacıyla kurulan Halk Ekmek Fabrikasına ait satış büfeleri için başvurular devam ediyor.
BÖLGENİN EN KALİTELİ EKMEĞİ OLACAK
Yabacıoğlu, “Ekmeklerimizi Çorum’un ve bölgenin en kaliteli unlarından katkısız olarak üreteceğiz. Halk Ekmek olarak hemşehrilerimiz için en kaliteli ekmeği üretmeyi hedefliyoruz. Ekmek satışında kullanacağımız poşetler de sağlık ve çevre kurallarına uygun organik olarak imal ettirilmektedir. Ekmeklerimizde un, su, maya ve tuz haricinde başka bir madde kullanılmayacaktır” dedi.
EKMEK BÜFELERİNDE SATIŞA BAŞLANACAK
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, ekmek üretimine başlamaları ile birlikte ekmekleri şehrin geneline yerleştirecekleri ekmek büfelerinde satışını yapacaklarını söyledi.
Ekmek büfelerinin çok şık bir şekilde tasarlandığını ifade eden Ahmet Yabacıoğlu, “Bu haftadan itibaren büfelerimiz yerlerine monte edilecek. İlk etapta 35 büfemiz hizmet vermeye başlayacak. Ekmeklerimizi, modern tasarımlarıyla dikkat çeken büfelerimizde hijyenik ortamda sağlık koşullarına uygun bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Büfe işleticilerine satış fiyatı üzerinden iskonto yapılmak suretiyle ücretleri ödenecek.” dedi.
BÜFE İŞLETMEK İSTEYENLER BAŞVURSUN
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, halk ekmek fabrikasının ekmeklerinin satışının yapılacağı ekmek büfelerini işletmek isteyenlerin müracaatlarını Kentli Servisine yapabileceklerini söyledi.
Bu zamana kadar çok sayıda müracaat aldıklarını, isteyen herkesin büfe işletmek için başvurabileceğinin altını çizen Yabacıoğlu, “Büfe işletmek isteyenlerde herhangi bir şart aramıyoruz. Yaşlı, genç, bayan, erkek ayrımımız yok. Tüm hemşerilerimiz müracaatlarını yapabilir. Büfelerde uyulması gereken bazı kurallarımız var. Hijyen, temizlik gibi. Büfe işletenler bunlara dikkat etmek zorunda olacaklar” diye konuştu.