Son Güncelleme: 25 Haziran 2016 09:20 AMATEM açılışında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AMATEM’in Çorum’a getirilmesinde emeği geçen Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas başta olmak üzere herkese teşekkür etti.
Çorum’a getirilen hizmetlerin kimsenin rant hanesine yazılamayacağının altını çizen Uslu, kimsenin de bu hizmetten Çorumluları alıkoymaya hakkının olmadığını söyledi.
15 yataklı Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma Tedavi ve Eğitim Merkezi’nde hastaların 30 gün süreyle tedavi edileceğini belirten Uslu, konuşmasına şöyle devam etti;
“Hizmete açacağımız Alkol Madde Bağımlılığı Araştırma Tedavi ve Eğitim Merkezi ile hastaların tedavisinde bölgede ki ihtiyaç karşılanmış olacağını düşünüyorum. Gençler bizim geleceğimizden özellikler gençleri kötü alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak için sportif faaliyetlerin artırılması ve bu merkezin etkisinin olacağı kanaatindeyim. Bu merkez madde bağımlıların tedavi merkezidir ama bize düşen görev bu insanlarımızın madde bağımlısı olmaktan önce gereken önlemleri almamız gerekir. Bu vesileyle bu birimin açılmasında emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”