Son Güncelleme: 28 Ocak 2019 19:49 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte soluğu Çorum’da alan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
TBMM çalışmalarından zaman zaman fırsat buldukça Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, Çorumlu seçmeninin de dertlerini dinliyor.
Milletvekili Ceylan bugünde partililer ile birlikte Gazi 2. Sokak ve Saat Kulesi civarında bulunan esnafları ziyaret etti.
Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Ceylan, “Biz sizler için Ankara’dayız. Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımızdır. Bu sorunlarınızın çözümü için biz buradayız. Bende esnafım ve içinizden biriyim. Sizleri ziyaret etmek benim için büyük bir zevktir” dedi.
Ziyaretlerde 31 Mart yerel seçimlere de değinen Ceylan, “31 Mart ülkemiz geleceği ve Çorum’umuz için önemlidir. Bu seçim Çorum’da sosyal belediyecilik, hizmet belediyeciliği devam etsin mi etmesin mi seçimidir. Çorum bizim için önemlidir” şeklinde konuştu.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Ceylan’ı karşısında gören esnaflar ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.