Son Güncelleme: 21 Mayıs 2019 14:35 Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı Yeni Çorumspor yöneticilerini ziyaret etti.
Yeni Çorumspor’un Cuma günü Adana’da Serik Belediyespor ile oynayacağı final maçı öncesi tesislere giderek Sportif Direktör Hamit Işık ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile bir süre sohbet eden Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, kupanın Çorum’a geleceğine inandığını söyledi.
Serik Belediyespor karşısında Yeni Çorumspor’un üstün bir futbolla sahadan galibiyetle ayrılacağını ve şampiyonluk kupasının Çorum’a geleceğine yürekten inandığının altını çizen Ahlatçı, “ Cuma günü Serik Belediyespor maçından galibiyetle ayrılacağımıza inancımız tam. O kupanın Çorum’a geleceğine yürekten inanıyoruz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
Görüşmelerin ardından Ak Parti İl Başkanı Sayın Yusuf Ahlatçı, Sportif Direktör Hamit Işık’a çiçek takdim etti. Sportif Dire