Alaca Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği,24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle tüm eğitim kurumlarını ziyaret ederek, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar ve tüm öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına çikolata ikramında bulundu.
Alaca Kaymakamı Kürşad Atak ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılıç ı ziyaret ederek öğretmenler günü kutlama programına başlayan Eğitim-Bir-Sen Alaca İlçe Başkanı Kadir Şimşek ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mesut Şirin, Bedrettin Müezzinoğlu, Engin Arslanboğa tüm eğitim kurumlarını ve Alaca Meslek Yüksek Okulunu ve öğretmenleri ziyaret etti.
Tüm Eğitim Kurumlarındaki öğretmenlere çikolata ikramında bulundu.
Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kadir Şimşek; “Bizler öğretmenlerimizin ağzını tatlandırırken, hükümetimizin de 3600 ek göstergeyi vererek, öğretmenlerimizin bütçelerini rahatlatmasını bekliyoruz” dedi.