Son Güncelleme: 27 Haziran 2016 16:36 Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2.Ramazan Atış Şenlikleri ve İftar programına büyük ilgi.
26 Haziran Pazar günü Melikgazi Atış Poligonu’nda düzenlenen 2.Ramazan Atış Şenlikleri’nde yarışmacılar duble trap, sallanan şişe, ve sabit hedef olmak üzere 3 kategoride yarıştı.
Double Tarap yarışmasında; birinci Serkan Kaya, ikinci Necati Abdal, üçüncü Erkan Çöp oldu.
Sallanan şişe yarışmasında; birinci Yasin Yetim, ikinci Erkan Çöp, üçüncü Hulusi Kılıç olurken, Sabit Hedef Tek Kurşun yarışmasında; birinci Erkan Çöp, ikinci Yasin Yetim ve üçüncü Hulusi Kılıç oldu.
Yarışamalarda dereceye girenlere ödülünü Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç verdi.
Yarışmaların ardından iftar programına geçildi. İfta programında bir konuşma yapan Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç; “Mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza hoş geldiniz. Avcılar ve Atıcılar olarak Ramazan ayında yine biraradayız. Bı yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz Razaman Atış Şenlikleri’ni geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Şenliklerimiz gelecek senelerde de devam edecek.” Diyerek iftar programına katılan herkese teşekkür etti.
TRAP YARIŞLARI 10 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç, ayrıca 10 Temmuz’da Çorum Belediyesi Trap Yarışması’na tüm Çorum halkını Türkiye’den de katılımları beklediklerini açıkladı.
10 Temmuz 2016 tarihinde saat 09.00’da Melikgazi Atış Poligonu’nda Çorum Belediyesi tarafından trap yarışması düzenleneceğini belirten Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç, yarışmanın 5 kategoriden oluşacağını ve derece giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.
Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Bayanlar, Veteranlar ve Avcılar olmak üzere 5 kategoride yarışmacıların yarışacağını belirten Koç, atışların ücretsiz olacağını, fişeklerin ise Çorum Belediyesi tarafından karşılanacağını söyledi. Koç, 10 Temmuz’da yapıacak trap yarışmalarına tüm Çorum halkını ve Türkiye’den katılımları beklediklerini sözlerine ekledi.