Son Güncelleme: 27 Nisan 2017 15:27 Bayat Müftülüğü ve Merkez Kuran Kursu Yaptırma, Yaşatma ve Öğrencileri Koruma Derneği tarafından Kur’an Erkek Kuran kursuda öğrenciler ve yapımı devam eden Kız Kuran Kursu İnşaatı yararına kermes düzenlendi.
Kermesten elde edilecek gelirle kursların ve kurslarda okuyan öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak.
Yeni Mahalle Çorum Caddesi üzerinde açılışı yapılan kermese Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Lafçı, İlçe Müftü Vekili Fatih Akman, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bayat Müftülüğü ve Merkez Kuran Kursu Yaptırma, Yaşatma ve Öğrencileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen kermes, dua okunması ile başladı. Açılışı yapan Bayat Kaymakamı İdris Akca, kermesin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Dört gün açık kalacağı ifade edilen kermeste gıda, tatlı, yemek ve giyim çeşitleri satılacak