Son Güncelleme: 12 Ekim 2018 11:56 Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçelerde yönetici, öğretmen ve öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
Büyük ilçe ziyaretlerine Laçin ve Dodurga ile devam etti. Her iki ilçede de yönetici, öğretmen ve öğrencilerle görüşen Büyük, eğitim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretlerde öğrencilere çok kitap okumalarını tavsiye eden Büyük, öğretmenlerle de toplantı yaptı.
Öğretmenlerin talep ve beklentilerini dinleyen ve ekip ruhuyla çalışmanın önemi üzerinde duran Büyük, “Nerde olursak olalım bulunduğumuz yerde en güzelini yapmaya çalışmalıyız. Daha iyiye nasıl ulaşabiliriz gayreti içinde olmalıyız. İki günümüz eşit olmamalı. Yeni şeyler yapmamız lazım. Öğrencilerimizin evlerinden okula güvenle gelip tekrar evlerine dönmeleri sağlamak önemli. Feda edeceğimiz bir öğrencimiz yok. Kendi çocuğumuz için ne istiyorsak öğrencilerimiz için de onu isteyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsak daha mutlu, daha huzurlu, daha başarılı oluruz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.