Son Güncelleme: 14 Mayıs 2016 12:56 Çorum AK Parti Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyon Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sağlık Bakanlığına 27.263 sağlık çalışanı alınacağının müjdesini verdi.
Hemşireler, Ebeler, Anneler ve Eczacılar günü nedeniyle düzenlenen kutlama programında konuşan Ceritoğlu, misafirlerin hemşireler, ebeler, anneler ve hemşireler haftasını kutlayarak bu gibi günlerin artmasını ve birlikteliklerin çoğalmasını arzu ettiğini belirtti.
Ülkede terörün ancak birlik ve dirlik olunması halinde üstesinden gelineceğinin altını çizen Ceritoğlu, “Bizler birlikte hareket ederek memleketimize, bayrağımıza ve topraklarımıza sahip çıkarsak bu sürecin biteceğine inanıyorum” dedi.
2023 Türkiye vizyonunun sahibinin yetişen genç neslin olacağını belirten Ceritoğlu, Türkiye’de AK Parti döneminde sağlık alanında bir çığır açtıklarını ve iyi bir dönüşüm sağladıklarının altını çizdi.
Sağlık çalışanlarının her şeyin iyisine layık olduğunu belirten Ceritoğlu, insanoğlunun doğumdan ölümüne kadar sağlıkçıların elinde olduğunu ifade etti.
Sağlık Bakanlığına 27.263 sağlık çalışanı alınacağının müjdesini veren Ceritoğlu, kendisinin eczacı ve sağlık komisyonu üyesi olmasından dolayı sağlık çalışanlarının haklarının verilmesi ve isteklerinin yerine getirilmesi aşamasında büyük emek verdiğini belirtti.