Son Güncelleme: 17 Ekim 2019 10:37 İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ”Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projesinin kapanış değerlendirmesi yapıldı.
Değerlendirme toplantısında Epteroğlu İş Merkezi’ndeki dernek bürosunun yanında yeralan ve proje kapsamında derneğe teslim edilen malzemelerle kurulan ”Glutensiz Mutfak” incelendi.
İncelemeye İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve beraberindeki heyet katıldı. Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir ve bazı kursiyerlerin karşıladığı heyete mutfakta üretilen glutensiz ürünler hakkında bilgi de verildi.
Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir; ”Tüm Türkiye’de örnek olan ve bir çok ilki barındıran ”Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket” projemizin son değerlendirilmesini gerçekleştirmiş durumdayız. Konusunun en önemli uzmanı ve camiada büyük bir beğeniyle takip edilen Glutensiz Şef Süleyman Engin‘in 32 kursiyere eğitim verdiği ve derneğimize bir glutensiz mutfağı kazandırmamızı sağlayan bu proje çok büyük hayırlara vesile olmuştur. Eğitim ve glutensiz ürünlerin temini açısından üyelerimize katkılarının devam edeceğine inandığım bu projenin her aşamasında destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bize sürekli rehberlik eden İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve arkadaşlarıyla yeni projelerde beraber çalışmayı diliyorum”dedi.