Son Güncelleme: 30 Mart 2018 08:54 Çorum’da 27.03.2018 günü saat:24.00’ den 28.03.2018 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.
01 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
Suçun Yeri | : | Gülabibey Mah. Malazgirt Sk. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 29.03.2018 günü saat:18.05 sıraları | |
Mağdur-1 | : | D.T. | |
Mağdur-2 | : | A.Ö. | |
Müşteki/Şüpheli-1 | : | E.K. | |
Müşteki/Şüpheli-2 | : | B.K. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde müşteki/şüpheli Bülent KAYA sevk ve idaresindeki 19 BK 525 plakalı araç ile müşteki/şüpheli Eren KÖYLÜ sevk ve idaresindeki 19 UE 157 plakalı araca çarpması sonucu mağdurlar ve müşteki/şüphelilerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, Bülent KAYA’ nın alkollü olduğu, Eren KÖYLÜ’ nün davacı olduğu alınan ifadelerden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
02 | Suçun Türü | : | TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA |
Suçun Yeri | : | Bahçelievler Mah. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 29.03.2018 günü saat:22.00 sıraları | |
Şüpheli | : | M.B. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki 64 KR 131 plakalı araç durdurularak yapılan kontrolde şüphelinin 192 promil alkollü olduğunun tespit edildiği belirtilmiş, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
03 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
Suçun Yeri | : | Kale Mah. Cengiz Topel Cad. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 29.03.2018 günü saat:19.15 sıraları | |
Mağdur | : | H.C. | |
Şüpheli | : | H.K. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki araçla mağdura çarpması sonucu mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
04 | Suçun Türü | : | İŞ KAZASI |
Suçun Yeri | : | Akkent Mah. Gimat 15. Sk. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 29.03.2018 günü saat:11.50 sıraları | |
Müşteki | : | H.İ. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde mağdurun çalışmış olduğu işyerinde makineden çıkan metal parçanın elini kestiği, hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, olayla ilgili kimseden davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
05 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
Suçun Yeri | : | Çepni Mah. İnönü Cad. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 29.03.2018 günü saat:19.45 sıraları | |
Müşteki | : | A.B. | |
Şüpheli | : | B.M. |
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki 19 BN 382 plakalı çekici ile müşteki sevk ve idaresindeki bisiklete çarpması sonucu müştekinin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, müştekinin davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.