Son Güncelleme: 15 Ocak 2019 09:49 Çorum’da 13.01.2019 günü saat:24.00’ den 14.01.2019 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.
Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Mimarsinan Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 14.01.2019 günü saat:08.50 sıraları
Mağdur : O.Ç.
Müşteki : İ.Ç.
Şüpheli : E.K.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresinde bulunan 19 …. plaka sayılı aracı ile yerlerin kaygan ve havanın soğuk olmasından dolayı olay aracın kayarak yolun köşesinde duruna servis öğrencilerinden mağdura çarpması neticesinde mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, olayla ilgili müştekinin davacı olmadığı belirtilmiş olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Mimarsinan Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 14.01.2019 günü saat:09.00 sıraları
Mağdur : H.Ş.
Şüpheli-1 : N.K.
Şüpheli-2 : A.A.B.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüphelilerden N.K. sevk ve idaresinde bulunan 19 …. plaka sayılı aracı ile seyir halinde iken havanın sisli ve yerlerin buzlu olmasından dolayı olay yerindeki ışıklara geldiğinde durduramayarak ışıklarda bekleyen A.A.B.’ nin sevk ve idaresinde bulunan 06 …. plaka sayılı araca arakadan çarpmamı neticesinde meydana gelen kazada, 19 …. plaka sayılı araç içerisinde bulunan mağdur ve şüphelilerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, olayla ilgili tarafların davacı olmadıkları belirtilmiş olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Ulukavak Mah.
Suçun Tarihi ve Saati : 14.01.2019 günü saat:09.00 sıraları
Müşteki/Şüpheli : H.A.
Şüpheli/Müşteki : Z.K.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüpheli/müşteki sevk ve idaresinde bulunan 19 …. plaka sayılı aracı ile müşteki/şüphelinin sevk ve idaresinde bulunan 19 …. plaka sayılı araçların olay yerindeki cadde kesişimin de çarpışmaları neticesinde meydana gelen kazada, taraflara alkol yok şeklinde geçici rapor verildiği, olayla ilgili tarafların davacı olmadıkları belirtilmiş olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
Suçun Türü : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Suçun Yeri : Meydan Mah. Ebussud Cad.
Suçun Tarihi ve Saati : 14.01.2019 günü saat:08.45 sıraları
Mağdur : Z.K.
Şüpheli-1 : E.K.
Şüpheli-2 : F.K.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü ve saatinde şüphelilerin sevk ve idarelerinde bulunan 19 …. ve 19 …. plaka sayılı araçların çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında, mağdurun 112 ekiplerince hastaneye götürüldüğü ve müşahede altında kalacağından raporun sonrasında düzenleneceği belirtilmiş, olayla ilgili şüphelilerin davacı olmadıkları alınan ifadelerden anlaşılmış olup düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.