Son Güncelleme: 17 Ocak 2018 17:34 Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, BMC Power Motor Güç Grubu’nun Çorum’a yaptığı ziyaretlerle ilgili AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a bilgi verdi.
Milletvekili Ceylan ile yapılan bilgi alışverişinde, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özbayram da hazır bulundu.
Bilindiği üzere PWC Grup Genel Müdürü Osman Dur ve beraberindeki heyet, önceki gün Çorum’a gelerek Valilik, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Üniversitede akademisyenler, TSO’da işadamları ile bir araya gelen BMC Grubu, Çorum’da savunma sanayisine yönelik üretim konusunda neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.