Son Güncelleme: 7 Şubat 2018 09:59 Çorum’un 05.02.2018 günü saat:24.00’ den 06.02.2018 günü saat:24.00’ e kadar meydana gelen olaylar aşağıya çıkartılmıştır.
01 | Suçun Türü | : | İŞ KAZASI |
Suçun Yeri | : | Mimarsinan Mah. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 06.02.2018 günü saat:10.00 sıraları | |
Mağdur-1 | : | Y.F | |
Mağdur-2 | : | H.K | |
Mağdur-3 | : | S.S |
OLAYIN ÖZETİ :Olay günü ve saatinde mağdurların çalışmış olduğu işyerinde hidrolik pistonu takmak için birlikte tekerlekli demir sehpaya çıktıkları, sehpanın dengesi kayıp olunca düştükleri, hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandıkları, olayla ilgili davacı olmadıkları alınan ifadelerinden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
02 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
Suçun Yeri | : | Bahçelievler Mah. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 06.02.2018 günü saat:18.30 sıraları | |
Mağdur/Şüpheli | : | H.H |
OLAYIN ÖZETİ :Olay günü ve saatinde mağdur/şüpheli sevk ve idaresindeki 19 AB… plakalı aracı ile seyir halinde iken bir anlık dalgınlığı nedeniyle park halindeki araçlara çarpması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, olayla ilgili davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, talimat gereği hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.
03 | Suçun Türü | : | YARALAMALI TRAFİK KAZASI |
Suçun Yeri | : | Bahçelievler Mah. | |
Suçun Tarihi ve Saati | : | 05.02.2018 günü saat:14.00 sıraları | |
Mağdur | : | S.E | |
Şüpheli | : | A.A |
OLAYIN ÖZETİ :Olay günü ve saatinde şüpheli sevk ve idaresindeki 19 S… plakalı aracı ile seyir halinde iken mağdura çarpması sonucu meydana gelen kazada mağdurun hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı, olayla ilgili davacı olmadığı alınan ifadesinden anlaşılmış, şüpheli alınan ifadesinin ardından talimat gereği salıverilmiş, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.07.02.2018