Son Güncelleme: 23 Aralık 2016 15:13 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Çorum’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen “ Bekir Develi ve Erem Şentürk’le Bunu Konuşalım” hasbihal gençlik sohbetleri programı için Çorum’a geliyor.
Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “ Bekir Develi ve Erem Şentürk’le Bunu Konuşalım” hasbihal gençlik sohbetleri programı 27 Aralık Saat 18.00’da Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen “Bekir Develi ve Erem Şentürk’le Bunu Konuşalım” programına bütün Çorum halkı davet edildi.