Son Güncelleme: 7 Nisan 2016 14:05 İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma önceki ay işçi statüsünde çalışanlarının maaşlarını Hizmet İş Sendikası ile yaptığı sözleşme sonucu iyileştirmişti.
Yapılan açıklamaya göre, Geçtiğimiz günde Memur Sen’e bağlı Bem-bir-sen sendikası ile memur personelin sosyal denge sözleşmesini imzalayarak memur statüsünde çalışanlarını da sevindirdi.
Bu çerçevede Memur Sen’e bağlı Bem-bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin ve Başkan Yardımcısı Veli Singer İskilip’e geldi. Başkanlık makamında sendika yetkilileri ile sosyal denge sözleşmesini yenileyen Başkan Çatma memurları da sevindirdi. İmzalar atıldıktan sonra Belediye Başkanı Recep Çatma tüm çalışanlarını maddi açıdan rahatlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını beyan ederek “Sendika ile yaptıkları sözleşme sonucu maaşlarını iyileştirdiğimiz memur personelimizin de kazançlarını sağlıkla harcamalarını diliyorum. Sendika yetkililerine de gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.