Son Güncelleme: 7 Mayıs 2017 23:41 Sosyal Medyanın Milli Duruşu İsomder Çorum İl Teşkilatı Ankara’da Genel Merkezde İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Genel İdare Kurulu Üyeleri İl Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Merkezde bir araya geldi.
Toplantıya Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk . İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan , İSOMDER Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz , İl Teknik İşler Başkanı İbrahim Zorlu , İl Eğitim Başkanı Mustafa Avcı , İl Tanıtma Başkanı Osman Savurgan, İl Sekreteri Mikail Dağdelen ve diğer il temsilcileri katıldılar.
Programın açılış konuşmasını yapan İSOMDER Genel Başkanı İlhami Uçan, “Türkiye’de ilk ve tek sosyal medya derneği İSOMDER’imizin Mayıs ayı İl Başkanları ve yönetimleri toplantısına hoş geldiniz” dedi.
Toplumu yönlendirmede en etkili araçlardan biri olan sosyal medyanın toplumun yararına kullanılması için geniş istişareler sonucu İSOMDER’i kurduklarını belirten Uçan, der geçen gün güçlenerek, gerek il bazında ve gerekse Genel merkez bazında ilerlediklerini söyledi.
Türkiye’nin 26 ilinde İl başkanlarını atadıklarını ifade eden Uçan, “İllerimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ülkemizde ve dünyada sosyal medyayı kullananlara iyiyi, güzeli, faydalıyı ve adaleti göstermek ve bu kapsamda paylaşımlarla toplumu olumlu yönde yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Programın ilerleyen zamanlarında Genel idare kurulu üyelerine ve il Başkanlarına 5 er dakikalık sunum yapmaları için süre verdi.
İl Başkanları toplantısında söz alan İsomder Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz, “Sosyal medya günümüzde en çok ilgi çeken 7 den 70 tüm insanların çok rahat bir şekilde kullanabileceği fikirlerini ve düşünceleri karşısındaki muhatabına ifade etmek için en uygun zeminlerden biridir” dedi.
Sosyal Medyayı kullanan inançlı insanlar her zaman hakkı, adaleti, doğruyu, en güzel şekilde ifrad ve tefride mahal vermeden kullanmak zorunda olduğunu ifade eden Gökgöz, “Biz Çorum İl teşkilatı olarak elhamdülillah yönetimimizi kısmen tamamlamış durumdayız kardeşlerimize görevlerini tevdi ettik haftalık ve aylık toplantılarımızı yapar durumdayız, hanım kollarımızı en kısa sürede tamamlayarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.