Son Güncelleme: 3 Şubat 2017 16:52 “Okul Kantinlerine dair Hijyen Kuralları Yönetmeliği” kapsamında örgün ve yaygın eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin, büfe vs. personeline hijyen eğitim verildi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Yaşar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Erdal Karıncalı ve Gıda Mühendisleri Suzan Özkubat, Fatih Üğüten ile Halk Sağlığı Müdürlüğünden Medine Keskin tarafından kantin çalışanları bilgilendirildi.
Eğitim kurumlarında hizmet veren kantin çalışanlarına; Kantin Hijyeni, Personel Sağlığı ve Hijyeni konuları yanında mevcut mevzuat hakkında da bilgi verilerek gerekli açıklamalar yapıldı.