Kaya’dan SGK Müdürü Ömer Tök’e Ziyaret

Kaya’dan SGK Müdürü Ömer Tök’e Ziyaret
Son Güncelleme: 16 Nisan 2025 10:11

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Tök’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin sosyal güvenlik hakları, kayıtlı istihdamın artırılması ve çiftçilerin SGK işlemlerinde karşılaştığı bürokratik süreçler gibi konular ele alındı.

Başkan Yılmaz Kaya, özellikle küçük ve orta ölçekli üreticilerin sosyal güvenlik sistemine dahil olmalarının önemine dikkat çekerek, bu konuda kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

SGK İl Müdürü Ömer Tök ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üreticilerin sosyal güvenlik konusunda bilinçlendirilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileriyle sona erdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.