Son Güncelleme: 27 Ağustos 2019 09:20 Sungurlu’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ayaz ve Zekeriya Altunay isimli kuzenler, memleketlerinde defnedildi.
Kaza dün Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Sungurlu’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Zekeriya Altunay (52) yönetimindeki 05 KD 095 plakalı otomobil, tekerinin patlaması sonucu takla atarak yoldan çıktı. Moloz yığınıma çarparak durabilen araçta yolcu olarak bulunan Ayaz Altunay (1) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Zekeriya Altunay ve diğer yolcular Ayşegül Altunay (25), Zekeriya Altunay (9), Melike Altunay (20) yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan 9 yaşındaki Zekeriya Altunay doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
Elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ayaz Altunay bebek ve Zekeriya Altunay Sarayözü Köyü’nde düzenlenen cenaze töreni sonrasında son yolculuklarına uğurlandı.
Ailelerinin üzüntüsü herkese duygusal anlar yaşatırken, cenazeye ilçe Kaymakam vekili Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar, Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Foto : Hamamözühaber)