Son Güncelleme: 23 Haziran 2018 16:19 AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın resmini halıya dokudu.
Kubbeli Caddesi No: 70’da hizmet veren Dizayn Halı Overlok firmasının sahibi Feyyaz Bayrak Ceylan’a büyük bir jest yaptı.
Ceylan, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptığı sırada partisine destek istemek için Dizayn Halı Overlok firmasını ziyaret ettiği sırada kendisinin TBMM’de konuşma yaptığı sırada çekilmiş fptografının işlendiği dokuma halısı hediye edildi.
Milletvekilinin Çorum halkından hiç bir zaman kopmadığını ifade eden Bayrak, “Milletvekilimiz Ceylan 24 saat telefonu vatandaşa açık olan bir vekilimizdir. Allah ondan razı olsun, ne zaman kendisine ihtiyaç duyduysak ,her zaman imdadımıza yetişti. Kendisini çok seviyoruz bu sevgimizi göstermek içinde bir jest yapmak istedim” dedi.
Cumhurbaşkanının Çorum halkının sesine kulak verdiğini kaydeden Bayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halkın 7’den 70′ ine sevgisini kazanan Ceylan’ı milletvekili sıralamasında birinci sıraya koyacak Çorum halkını sevindirdiğini söyledi.
Yapılan bu jestten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ceylan firma sahibi Bayrak’a teşekkür etti.
Çorum halkının kendisine gösterdiği sevgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Ceylan, “Bu sevgiye layık olduğundan dolayı çok mutlu oluyorum. Her zaman Çorum insanının emrindeyim. Bu sevginin devam etmesi için memleketim ve insanı için daha çok çalışacağımı biliyorum” diye konuştu.