Son Güncelleme: 13 Mayıs 2018 13:45 Öğretmenlerin “Travma ve Kriz Yönetimi Becerilerinin Desteklenmesi Projesi” tamamlandı.
Çorum Başöğretmen Atatürk İlkokulunun Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli “Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetimi Becerilerinin Desteklenmesi Projesi” tamamlanarak katılımcılara belgeleri verildi.
Rehberlik Araştırma Merkezinde yapılan törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Çorum’da her okulumuzda ayrı bir hareket, ayrı bir çalışma, ayrı bir başarı var. Başöğretmen Atatürk İlkokulumuz kişisel gelişim üzerine sürekli projeler hazırlıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde fedakarca çalışan bu ekibi tebrik ediyorum. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle başarılar diliyorum.” dedi.
“Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetimi Becerilerinin Desteklenmesi” konulu Teknik Destek Projesinin Eğitim uygulaması 08-11 Mayıs 2018 tarihlerinde 4 gün 16 saat olmak üzere gerçekleştirildi.
Başöğretmen Atatürk İlkokulu toplam 27 öğretmen ve idarecinin katıldığı eğitim, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Itır Tarı Cömert tarafından verildi.