Son Güncelleme: 7 Mayıs 2016 06:17 Çorum Belediyespor Kulübü eski Mali Asbaşkanlarından Fatih Özcan, takımın finale kalması halinde 25 bin lira prim dağıtacağını açıkladı.
Özcan, pazartesi günü deplasmanda oynanacak olan Niğde Belediyespor maçı sonrası finale kalan taraf olunması halinde 25 bin lira prim vereceğini söyledi.
Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Çorum Belediyespor’un her türlü destekçisi olacağını dile getiren genç işadamı, “ Öncelikle bir dönem yönetiminde bulunduğum Çorum Belediyespor’a pazartesi günü oynanacak olan Niğde maçında başarılar diliyorum. Tıpkı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da takımımızın finale çıkacağına canı gönülden inanıyorum. Bu nedenle de böyle bir karar almış bulunmaktayım. Umarım benim dışımda başka işadamlarımız da bu konuda takımıza destek olurlar. Bu şehrin futbolda daha iyi yerlerde yer alması için de bu yönde çalışmaların devamı gelir” diye konuştu.