Son Güncelleme: 30 Ağustos 2016 15:53 Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği tarafından otizmli çocukların anneleri için Oğuzlar İlçesi’ne gezi düzenlendi.
Özel annelerin moral motivasyonunu artırmak amacıyla organize edilen gezi, dün gerçekleştirildi.
Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’in davetlisi olarak ilçeye giden anneler, Obruk Barajı kenarında bulunan Oğuzlar Belediyesi’ne ait Altınkoz Restaurant’ta ağırlandılar. Özel anneler, restaurantta yenilen yemeğin ardından Obruk Barajı’nda tekne turuna çıktılar.
Daha sonra Oğuzlar İlçesi’ne geçen anneler, ceviz kırma tesislerini gezdiler. Bazı köyleri de gezen anneler, düzenlenen programdan memnun kaldıklarını belirterek, ilk defa kendilerini özel olarak hissettiklerini söylediler. Anneler, düzenlenen organizasyondan dolayı dernek yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Anneler, Otizmli çocukların yaptığı bir tabloyu Belediye Başkanı Orhan Ateş’e hediye ettiler.
Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği Emine İnal, gezi için araç tahsis eden Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve kendilerini Oğuzlar İlçesi’ne davet eden Belediye Başkanı Orhan Ateş’e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.
Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş de, otizmli çocukların annelerini Oğuzlar’da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Ateş, özel çocukların özel anneleri için ne yapılsa az olduğunu da vurguladı.