Son Güncelleme: 4 Ekim 2018 18:33 PTT Başmüdürlüğü verdiği önemli hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde önem veriyor.
Çorum PTT Başmüdürlüğü, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının açılması dolayısıyla Mecitözü Emirbağ Şehit Ünal Şentürk İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere pette çantası, PTT çocuk dergisi, boya kalemi seti, boyama kitabı, bilgi çağına notlar kitabı ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Bizzat Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık tarafından verilen hediyeleri alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.
Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık, PTT ailesi olarak zaman zaman öğrencilere sürprizler yapacaklarını kaydederek, “PTT Genel Müdürlüğü olarak yarının büyükleri öğrencilerin eğitim hayatına bir nebze olsun katkı sağladıysak ne mutlu bize, miniklerin yüzlerindeki gülümseme tüm hizmetlerin üzerinde. Bundan sonra da daha önce olduğu gibi PTT ailesi olarak miniklerimize zaman zaman sürprizler yapacağız. Geçen sene Tanrıvermiş Köyü ve Çitli Köyü okullarımıza ziyaret yaptık çeşitli hediyeler verdik. Bu sene Emirbağdayız, Çorum PTT Başmüdürlüğü olarak genel müdürlüğümüzün desteğiyle bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.
Okul müdürü Zafer Aydın ise Ziya Başıaçık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İl merkezine uzak olmalarına karşın bizleri hatırlayan ve öğrencilerimizi sevindiren başta Başmüdür Ziya Başıaçık şahsında tüm PTT camiasına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.