Son Güncelleme: 6 Mart 2018 10:11 İnsani Değerler Platformu Gençlik Komisyonu Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette İnsani Değerler Platformu Gençlik Komisyon Başkanı Mustafa Kahrıman ile Ayhan Boyraz, Arif Kumaş ve komisyona üye gençler yer aldı.
Gençlik Komisyonunun üniversite gençliğine yönelik yapmayı planladığı çalışmaların ele alındığı ziyarette ileriye dönük yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verildi.
Üniversitenin sahip olduğu bilgi birikimini tüm ilgililerle paylaşmayı çok önemsediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, genç nesle büyük önem verdiklerini vurgulayarak gençlerimizin maddi ve manevi çalışmalarını hızlandırmaları gerektiğinin altını çizdi.
Bu bağlamda komisyonunun Üniversite gençliğine yönelik yapacağı çalışmalarda Hitit Üniversitesi olarak destek vermeye hazır olduklarını da dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitenin kapılarının toplumun her kesimine açık olduğunu belirterek İnsani Değerler Platformu Gençlik Komisyonu’na çalışmalarında başarılar diledi.