Son Güncelleme: 6 Aralık 2016 23:21 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz’in ismi Oğuzlar’daki bir caddeye verildi.
Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, “30 Temmuz 2016 tarihinde Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde girmiş olduğu çatışma sonucu şehit olan Oğuzlar nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz’e Oğuzlar halkı olarak sahip çıkmak bir vefa borcumuzdur” dedi.
Oğuzlar ilçe merkezinde bulunan Göktürk Caddesinin ismi Belediye Meclis kararı ile değiştirildi. Belediye Başkanı Orhan Ateş, “Amacımız şehitlerimizin vatan uğrunda can vererek yaptıkları fedakârlıkları yeni nesillere öğretmektir. Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabırlar dilerim” diye konuştu.