Son Güncelleme: 2 Mart 2018 16:52 Fırıncılar, Simitçiler ve Leblebiciler Odası’nın Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Seyit Arslan, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
Fırıncılar Odası Başkanlığına büyük bir destekle yeniden seçilen Seyit Arslan, mazbatasını aldı. Geçtiğimiz Salı günü yapılan Fırıncılar, Simitçiler ve Leblebiciler Odasının Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Seyit Arslan, 96 oy alarak yeniden başkanlık görevine seçildi. Arslan, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak görevine başladı. Yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını almaya İlçe Seçim Kuruluna gelen Arslan, 4 yıl sürecek olan başkanlık mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Selahattin Yalçın’dan aldı.
HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Mazbatasını alarak ikinci kez başkanlık görevine seçilen Seyit Arslan, “Bundan sonra işimiz daha zor olacak. Hizmet çıtamızı yükselterek insanların beklentilerine cevap vermemiz gerekiyor. Seçimlerde destek veren tüm oda üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.