Son Güncelleme: 12 Haziran 2017 00:36 Albayrak Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Bekdemir, Albayrak İlkokulu’nda yaz tatili kapsamında sportif faaliyetlerin devam ettiğini söyledi.
Bekdemir, “Bilindiği üzere okulumuz bünyesinde bulunan spor salonunda ve spor kulübümüz bünyesinde (Albayrak Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü) devam eden sportif faaliyetlerimizi okulların kapanmasıyla birlikte çocuk ve gençlerimizin daha rahat çalışmalara katılabilmeleri için yeni program dahilin de devam edecektir” dedi. Hasan Bekdemir, konuya ilişkin şunları dile getirdi:
“Okulumuzun merkezi bir yerde olması hasebiyle okulumuzdaki sportif faaliyetlere yoğun ilgi olmaktadır. Taekwondo- Wushu -Budokaido- Basketbol- Halk oyunları-Satranç- Masa tenisi vb. Spor faaliyetlerinin yanı sıra çocuk ve gençlerimizi sosyal ve kültür alanlarında desteklemek amacıyla sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle çocuk ve gençlerimizin hizmetinde bulunmaya çalışıyoruz. Amacımız çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer fert olarak yetişmelerini sağlamaktır. Vatan ve millet bütünlüğünün iyi bir nesil yetiştirmekten geçtiğini aziz milletimiz 15 Temmuz Darbe girişiminde görmüştür.
Aziz milletimizin böyle hainliklere karşılaşmaması için vatan ve millet sevgisini genç nesillerimize aşılamak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Bu uğurda gençlerimiz için yapılması gereken en güzel hizmetleri sunmak bizlerin görevidir. Okulların kapanmasıyla birlikte haftanın her günü gruplar halinde her yaş grubu çocuk ve gençlere yönelik uzman antrenörler eşliğinde sportif çalışmalarımız devam edecektir. Ücretsiz yapılmakta olan kurslarımıza çocuklarımızın katılmak için okulumuz spor salonuna gelerek kayıt yaptırmaları yeterlidir.
Yaz tatilinde öğlende önce ilmihal bilgiler ve kuranı kerim öğrenmekle geçirecek olan çocuklarımız öğleden sonra da istedikleri branş la spor yapmaları ve sosyal kültürel faaliyetlere katılmaları sağlanacaktır. Bu çalışmaların tüm gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyor tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.”