Son Güncelleme: 10 Kasım 2016 10:07 İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ Başkanlığında, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ, “İl yönetim kurulu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde partimizin vizyon ve misyonuna uygun hareket edeceğiz“dedi.
Dün akşam Parti binasında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ tarafından yürütme kurulu üyelerinin isimleri ve görevleri açıklandı.
İl Yürütme Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Eyüp Arslan, Teşkilat Başkanı Murat Günay, İl Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcı, Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel, Dış İlişkiler Başkanı Elvan Zorlu, Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu, Ekonomi İşler Başkanı Mustafa Kılıç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Faruk Özyılmaz, Mali ve İdari İşler Başkanı Oktay Yıldırım, Ar-Ge Başkanı Ömer Eren, İnsan Hakları Başkanı Hasan Algül, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Osman Tüzün ve İl Sekreteri Cemalettin Polattaş olarak belirlendi.İlimize ve Partimize hayırlı uğurlu olsun.
İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı sonucunda Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç’ın istifa boşalan yerine vekaleten Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Yasin Özübek görevlendirilmiştir.