Son Güncelleme: 1 Ağustos 2017 22:22 Çorum’da “Yetim Gülerse Dünya Güler” projesi kapsamında tespit edilen çocuklara bisiklet hediye edildi.
Çorum Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çorum Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü işbirliği projesi kapsamında çocuklara bisiklet dağıtımı ile ilgili tören düzenlendi. Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile bazı daire müdürleri ve çocuklar ile ailelerin katıldığı tören Buhara Kültür ve Gençlik Merkezi önünde yapıldı.
Törende ilk olarak İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Seyfettin Zengin söz aldı ve projenin gerçekleşmesinde katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da yoksullara yardım etmeyi, sosyal faaliyetlere öncelik tanıyan bir belediye olduklarını ifade etti. Candan, törene katılan çocukları lunaparka götürmeyi teklif etti. Candan’ın bu teklifi çocukları sevindirdi.
Son olarak da kürsüye Vali Yardımcısı Adem Saçan geldi. Saçan, devletin dezavantajlı kesime elini uzatmadığı hiçbir alanın olmadığını belirterek, bundan bir idareci olarak büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından da belirlenen çocuklara bisikletleri teslim edildi.